Microfoane spion pentru ascultare ambientala live !

Ceas Localizator GPS Tracker – Copii si Batrani

Scrieti o recenzie acestui produs

Cumpara ceas de mana pentru localizare gps copii si batrani la cel mai bun pret pe microfonspion.com.Bonus functie de microfon gsm . Solutii de localizare gps extrem de discrete
Cod SKU: CLGPS1409

LIVRARE a doua zi prin curierat

Pret 670,00 RON

Azi DOAR : 635,00 RON

Descriere produs

Comenzi telefonice si suport la microfonspion.com : Telefon - 0726 643 086

Ideal pentru copii si batrani deoarece pare un ceas obisnuit, dar mult mai inteligent !

In cateva cuvinte ce face ceasul CLGPS1409 :

  1. Puteti localiza persoana ce il poarta in doar 20 de secunde
  2. Puteti afla cand ceasul depaseste un perimetru presetat de dumneavoastra
  3. Puteti auzi tot ce se vorbeste in jurul ceasului pe o raza de 8 metri ( functie discreta de microfon gsm –nu apare nimic pe ecran )
  4. Are functie de apelare SOS la 2 numere prestabilite
  5. Functie de memorare traseu parcurs
  6. Dimensiuni 64 x45 x17 mm

Nou !!! In cazul in care monitorizati ceasul de pe un smartphone primiti sms-ul de localizare sub forma de link ce deschide automat aplicatia GoogleMaps cu localizarea ceasului ( dureaza mai putin de 20 de secunde )


Extrem de util  pentru batrani, copii, persoane bolnave in anumite situatii(foarte util pentru persoane care sufera de boala ALZHEIMER), turisti, etc.


Specificatii ceas CLGPS1409 :

1. Se poarta la mana, exact ca un ceas normal, DOAR ca arata ora, data si coordonatele GPS;

 

2. Se incarca la priza sau la usb-ul calculatorului, prin mufa USB. Durata de functionare a bateriei este de 48 ore (in conditii normale );

 

3. Trimite locatia exacta a ceasului  (coordonatele GPS + link Google Map). Supraveghetorul  trimite un SMS catre numarul cartelei SIM ce se afla in interiorul ceasului si va primi inapoi in cateva secunde un SMS automat cu coordonatele GPS ale ceasului  + linkul catre Google Map; Supraveghetorul poate verifica pe telefonul mobil/smartphone sau pe calculator/laptop locatia exacta a copilului pe harta (Google Map sau Yahoo Map);

 

4. Supraveghetorul poate fi atentionat prin SMS cand copilul iese dintr-o zona predefinita de acesta. Astfel, se poate predefini o zona, de exemplu traseul copilului de la scoala spre casa, iar cand copilul iese din aceasta zona parintele este anuntat automat printr-un SMS;

 

5. Ceasul functioneaza si ca un telefon mobil: in interiorul ceasului se introduce o cartela SIM normala, de la orice operator de telefonie mobila ( Orange , Vodafone , Telekom ) , prepay sau abonament . Ceasul are 2 butoane pentru efectuarea de apeluri telefonice catre 2 numere de telefon predefinite. Astfel, se poate seta butonul de apel nr. 1 sa sune catre telefonul tatalui, iar butonul de apel nr. 2 sa sune catre telefonul mamei. Apelul se initiaza doar apasand mai lung unul din cele 2 butoane de apel. Ceasul are difuzor si microfon incorporate. De asemenea, oricare din cele 2 numere presetate poate apela numarul cartelei SIM din interiorul ceasului, copilul putand sa raspunda la apel doar apasand un buton.

 

6. Functie SOS: pe langa cele 2 butoane de apel ceasul mai dispune de un buton SOS, care se initiaza printr-o apasare mai lunga a acestuia. In momentul in care este apasat lung se trimit automat SMS-uri la ambele numere de telefon predefinite cu textul SOS si coordonatele GPS ale copilului. Ulterior, in cateva secunde, ceasul initiaza automat un apel telefonic catre primul numar presetat. Daca primul numar presetat nu raspunde ceasul va initializa imediat un alt apel telefonic catre cel de-al doilea numar presetat. In acest fel copilul poate lua legatura cu unul din cei doi parinti, acestia fiind anuntati anterior prin SMS ca este o urgenta.

 

7. Functie de ascultare de la distanta: ceasul dipune de o facilitate unica si extrem de utila - aceea de ascultare la distanta. Astfel, parintele trimite un SMS cu un sms de comanda catre cartela SIM din interiorul ceasului si va primi inapoi automat un apel telefonic de la ceas putand astfel sa asculte ce se petrece in jurul ceasului pe o distanta de 10m. In acest timp, nu apare nici un mesaj pe ceas ! Discretie totala !

 

8. Functionarea ceasului cu gps  nu necesita un abonament lunar separat de cartela SIM. Functioneaza doar pe baza cartelei SIM. Singurele costuri de utilizare sunt cele legate de trimiterea SMS-urilor si cele generate de apelurile initiate catre cele 2 numere presetate.

 

Specificatii tehnice Ceas Gps CLGPS1409

 - mod GSM/ GPRS, frecventa dubla 900/1800;

 - GPS: inalta sensibilitate modul japonez JRC;

 - dimensiuni: 64 mm lungime x 45 mm latime x 17 mm grosime - butoane: ON/OFF (pornire/oprire); Mode (mod); SOS; 2 butoane pentru numerele de telefon presetate - port USB: mini-usb (12pin); jack pentru casti/ incarcare - pozitionare SIM: dotat cu spatiu de SIM - dotat cu microfon: vobeste si asculta - ecran: ecran OLED, 128 x128 px - putere electrica: 3,7 V inlocuibili, 450-500 mAh, baterie litiu reincarcabila, 5V intra la incarcare. - casti: 12PIN port USB, cu microfon (optional) - reducere curent: timp de comunicare - curent mediu 250mA ulterior - timp in standby: pana la 60-72 ore - 5mA (mod de economisire a energiei); - ambianta: temperatura de lucru -30 ~+70 grade Celsius; temperatura de depozitare -40 ~+80 grade Celsius; umiditate 20% ~90% (fara condens)

 

Producator GPS TRK China

Garantie 12 luni

Pareri

Ne puteti oricand pentru comenzi si suport la 0726 643 086

Produs microfonspion.com : Ceas Localizator GPS Tracker – Copii si Batrani

Contact telefonic si comenzi la 0726 643 086 sau la office@microfonspion.com

Contact telefonic si comenzi la 0726 643 086 sau la office@microfonspion.com

Parteneri : | iPhone 6 Plus 5.5 | iPhone 6 | Huse Nexus 6 | Huse LG G3 | Huse Xperia Z3 | Husa Galaxy Express 2 | Husa Lumia 525 | Galaxy Note 4 | Huse Xperia Z3 Compact | Huse Galaxy Alpha G850 | Huse Lumia 630 | Huse Nokia Lumia 930 | Huse Nokia Lumia 730 | Huse Lumia 830 | Huse iPad Air 2 | Husa iPad Mini 3 | Husa Xperia E3 | Huse Xperia T2 Ultra |