Microfoane spion pentru ascultare ambientala live !

Router Wireless Dlink 860Lcu MiniCamera Video Spy pentru Vizualizare in Timp Real, Senzor de Miscare, Stocare 6 luni, Sunet UltraClear

Scrieti o recenzie acestui produs

Cauta cel mai nou model de Router Wireless Dlink 860Lcu MiniCamera Video Spy pentru Vizualizare in Timp Real, Senzor de Miscare, Stocare 6 luni, Sunet UltraClear. Pret special numai pe microfonspion.com !

Cod SKU: MCOMDLIPWIFIBB

LIVRARE a doua zi prin curierat

Pret 2.605,00 RON

Azi DOAR : 2.500,00 RON

Descriere produs

Comenzi telefonice si suport la microfonspion.com : Telefon - 0726 643 086

Sistemul  de spion CARODLIPWIFIBB  este capabil sa inregistreze pana la 6 luni , si va permite vizualizare in timp real pe computer sau pe telefon (aplicatia dedicata)  de oriunde din lume prin conectarea wireless. Camera spy CARODLIPWIFIBB este solutia ideala pentru cei care doresc o camera spion completa,profesionala,care functioneaza fara erori , ce poate fi accesata de oriunde din lume ( fie de pe telefon fie de pe laptop  audio + video ) si care va ofera acces la istoricul inregistrarilor .

Sistemul de inregistrare are  functia de inregistrare ciclica (suprascriere) ce va permite stergerea automata a inregistrarilor vechi pentru a face loc noilor inregistrari (optiune activabila sau dezactivabila functie de necesitati ). Ca si un exemplu, in a 181 zi sistemul va sterge treptat inregistrarile din prima zi .

MARELE PLUS ale modulului CARODLIPWIFIBB este  inregistrarea pe memoria integrata  (si nu pe micro SD card ca celelalte camere existente pe piata) si functia de accesare a camerei prin internet , de oriunde din lume cu ajutorul unui telefon sau computer pentru vizualizarea in timp real si pentru a viziona inregistrarile de pana la 6 luni ale camerei doar selectand data si ora la care doriti sa vedeti inregistrarea  . Conexiunea la internet se face wireless !!!

Echipamentul spy este dotat si cu senzor de miscare (pentru a elimina timpii morti ) ce poate fi activat sau dezactivat functie de necesitatile dumneavoastra. In cazul in care senzorul de miscare este activat, inregistrarea va incepe cu 5 secunde inainte de miscarea propriuzisa si va continua inca 10 secunde dupa miscare . Deasemenea puteti fi alertat pe email atunci cand este detectata miscare in campul vizual al camerei.Este un sistem spion complet configurabil !

Modulul poate fi programat sa inregistreze in urmatoarele feluri :

  • -          Inregistrare continua 24/24

  • -          Inregistrare doar la detectia de miscare

  • -          Inregistrare programata pe zile si pe ore

Fiecare inregistrare este la calitate HD 720p , colorit natural, audio si video sincronizat, este stampata data si ora inregistrarii, iar in cazul in care detectorul de miscare este activat, fiecare inregistrare va avea numele orei la care inregistrarea a fost declansata.

Calitatea sunetului este una exceptionala, sistemul capteaza chiar si sunetele in soapta, iar microfonul incorporat este suficient pentru incaperi de pana la 80 de metri patrati.

Rezumat modul spion CARODLIPWIFIBB

-          Functie de ascultare in timp real ( similar unui microfon gsm spion ) ;

-          Functie de inregistrare audio ( similar unui reportofon spion ) ;

-          Functie de inregistare video la calitate 720P ;

-          Functie de vizualizare inregistrari in timp real;

-          Acces de oriunde din lume la inregistari vechi de pana la 6 luni ;

-          Functie de alertare pe email la detectie de miscare ;

-          Conectare wireless la internet.

Cea mai completa camera de spionaj de pe piata mascata in ROUTER !

Mini camera spy poate fi folosita pentru supravegherea discreta a copiilor si a bonei dumneavoastra, pentru monitorizarea discreta a persoanelor cu dizabilitati sau pentru supravegherea casei sau biroului dumneavoastra.

Specificatii tehnice mini camera ip spion ascunsa in ROUTER CARODLIPWIFIBB

 

Specificatii

 Camera

Sistem

NTSC

PAL

Pixeli

NTSC:656(H×492)(V)

PAL:786(H)×576(V)

Rezolutie

Aprox 520 linii – echivalent rezolutie HD 720P

Sistem scanare

2:1 Interlace

Sensibilitate

0.008Lux/F1.2

Lentila si unghi

0.5mm F2.0 /90°

S/N Rata

52dB

Video

1.0V p-p/75ohm

Audio

1.0V p-p/1Kohm

Greutate

4g

Alimentare

70mA

 

Alimentarea se face la priza normala de 220 Volti .

Specificatii tehnice router DLINK 860L:

 

Standard: Wi-Fi 802.11ac

Porturi: LAN 4 x RJ-45

Porturi: WAN 1 x RJ-45

Rata de transfer Ethernet (Mbps):  10/100/1000

Securitate:  WEP 64/128 bit WPA, WPA2 WPS

Antena Interna

Frecventa (GHz): 2.4 - 5

Rata de transfer WI-FI (Mbps):  300 + 867

Port:  USB 1 x USB 3.0  

Alimentare:  12V / 2A  

Dimensiuni : 119.0 x 99.0 x 191.5 mm

Greutate : 350 g

Altele Guest Zone SharePort™ web access Green Ethernet DLNA Media server support Dual Active Firewall Aplicatii mobile: mydlink™ Lite, QRS Mobile, SharePort™ Mobile SmartBeam™ Technology

 

Pareri

Ne puteti oricand pentru comenzi si suport la 0726 643 086

Produs microfonspion.com : Router Wireless Dlink 860Lcu MiniCamera Video Spy pentru Vizualizare in Timp Real, Senzor de Miscare, Stocare 6 luni, Sunet UltraClear

Contact telefonic si comenzi la 0726 643 086 sau la office@microfonspion.com

Contact telefonic si comenzi la 0726 643 086 sau la office@microfonspion.com

Parteneri : | iPhone 6 Plus 5.5 | iPhone 6 | Huse Nexus 6 | Huse LG G3 | Huse Xperia Z3 | Husa Galaxy Express 2 | Husa Lumia 525 | Galaxy Note 4 | Huse Xperia Z3 Compact | Huse Galaxy Alpha G850 | Huse Lumia 630 | Huse Nokia Lumia 930 | Huse Nokia Lumia 730 | Huse Lumia 830 | Huse iPad Air 2 | Husa iPad Mini 3 | Husa Xperia E3 | Huse Xperia T2 Ultra |